PHYLAMIN
BİTKİSEL MENŞELİ AMİNOASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE
Özellikleri
PHYLAMIN bitkisel menşeli hammaddelerden oluşan, meyve ve sebzelerin büyüme gelişimini destekleyen bir formülasyona sahiptir. İçerisindeki doğal kaynaklı aminoasit ve polisakkaritler..vb maddeler; klorofil fotosentezi, doku gelişimi ve enerji metabolizması gibi birçok bitkisel işlevleri olumlu yönde etkiler.
PHYLAMIN uygulamalarının en önemli etkileri şunlardır;
- Meyveleri irileştirir ve homojen bir büyüme sağlar.
- Meyvelerin ve sebzelerin kalitatif özelliklerini geliştirerek kaliteyi arttırır.
- Makro ve mikro elementlerin alımını kolaylaştırır.
- Fotosentez etkinliği arttırdığından dolayı daha yüksek bir verim sağlar.
- Doğal aminoasit içeriğinden dolayı fizyolojik yapıyı destekler.
- Çevresel stres ve ani sıcaklık değişime karşı direnç sağlar.
Uyarılar
Korunan alanlarda (seralar, tüneller vs) doz 100lt suda 100 gr (%0,1) oranını geçmemelidir. Meyveler: 1000 L/ha suda
Sebzeler ve otsul bitkiler: minimum 400-500 L/ha suda uygulanmalıdır. Yaprak uygulamaları günün en serin saatlerinde yapılmalıdır.
Uyumluluk
PHYLAMIN, tüm Cifo ürünleri ve pestisitler ile tavsiye edilen dozajlarda karıştırılabilir.
Yine de ön uyumluluk testleri yapılması tavsiye edilir.